Hráč

Hráč

Anotace: nešťastna ze svojí lásky, podléhající..

třeba už bude konec
všeho, snad i tebe.
svá čísla si nech.
mačkej je a hraj si s nimi.
blikavé neony
berou ti dech.
i mozek, chceš-li.
o berlích se potácet
po nocích
jak by smet.
dost bylo již slz obou
a to pro ty pitomý papírky,
co pekelně se smějí
na srdce bez vůle.
je mi špatně.
rozplývám se.
unikám ti
pryč.
vzpamatuj se.
dřív, než vše se životem prohraješ.
Autor bape, 17.03.2009
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Hazentla, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí