Beze jména

Beze jména

Anotace: Bez lásky jse nedá žít

Jdem spolu krok za krokem společným životem a přeji si at to neskončí,
ta faleš která nás stíhala jse promlčí.

Máš klásnoučké očička vonavé jarním sluníčkem,
přeji si obejmout Tě svím srdíčkem.

Tvé vlásky zaří jak raní rosička na list travičky vložená,
věřím že naše láska nikdy neskončí,byla a žila s halvičkou skloněnou.

Tvůj hlásek mě hladí,dušičku máme oba dva bolavou,
vím 100 procentně že máš lásku laskavou.

Měsíček září tobě na postýlku a šeptá Ti do oušká má slovíčka,
šeptá ti MILUJI TĚ s pusinkama na rtíky,
že chci Ti dát upřímnost do srdíčka,do dlani položím Ti sladoučké fíky.

Jseš mé poupátko které upřímě miluji z celé své dušičky,
když píši tuhle básničku tečou mi slzičky.

MILUJI TĚ MÉ SLUNÍČKO
Autor michael25, 17.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí