Jedním tahem

Jedním tahem

Anotace: ....

Jedním tahem,
maluji slunce,
jedním tahem,
maluji srdce.

Létám,
co v extázi,
padám,
kouzlo se vytrácí.

Hodiny škrtám,
tužka a já,
nikdo a já sám.

Znovu chci,
malovat,
čekat,
milovat.

Na prázdný papír,
bílou tuží,
kreslit srdce,
rudou růží.
Autor contionor, 18.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jedním tahem jsem přečetla a bylo to příjemně hezké.

18.03.2009 17:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí