Smutná

Smutná

Anotace: příběh, který se odehrál v mé hlavě... skutečnost? netuším... řekla mi: víš, on už nežije...

Stála tam a koukala,
vypadala tak smutně.
Snad v něco doufala,
bylo mi ji líto ukrutně.

V očích slzy,
copak se jí stalo?
Umřel jí brzy,
snad se jí to jen zdálo.

Přišel jsem k ní blíž;
Copak ti je?
Řekla mi, víš
on už nežije.

Pomoc potřebovala,
já nevěděl jak.
Příběh mi vypravovala,
já smutný jsem byl pak.

Láska jak z románu,
jak krásný to pár.
On gentleman z Milánu,
ona celý život zná jen bár.

Jenže on už není,
strašně moc plakala.
Ta její trápení,
srdce mi trhala.
Autor Lord Wooler, 19.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Dedillope, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je to tak...

26.04.2009 20:26:00 | Bíša

To je hezké, takové citové, smutně milé.

20.03.2009 00:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí