Mrazivá

Mrazivá

Anotace: Myslím,že mrazivá po všech stránkách...

Sama se prodírám zasněženou krajinou
tobě to nevadí,díváš se za jinou...
slzy mě pálí v očích,proč nejsi se mnou?
Nechci jít sama tou nocí temnou.

Kdybys byl u mne a zahřál mě,
možná by mi už nebylo tak smutno
tak,jako je mi teď
když sníh padá víc než je nutno...

Slzy mi stékají po tvářích,vytváří ďolíky ve sněhu
Celá se třesu ukrutnou zimou
Proč jsem nemohla poznat lásku a něhu
Proč jis nikdy neřekl buď mou?

Už nemůžu jít dál
Proč každý myslí jen a jen na sebe?
Už cítím jen chlad a žal
Najednou už mě nic nezebe.
Autor Jaersy, 20.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí