Jak...?

Jak...?

Anotace: ...

Jak smát se, když oni vše zkazily.
Jak netruchlit, když oni zabily.
Jak mlčet, když oni křičí.
Jak nezkazit, když oni vše ničí.
Jak milovat, když oni jsou podlí.
Jak věřit, když se nemodlí.
Jak nedát se, když oni mě zkouší.
Jak být napít se, když pro ně jsem pouští.
Jak brát, když oni nechtějí dávat.
Jak mluvit když oni se chtělí jen hádat.
Jak nepodlehnout, když oni mě mučí.
Jak dívat se jim teď z očí do očí.
Jak povídat, když oni nechtějí mě slíchat.
Jak žít, když mě nenechají dýchat.
Autor Sýkorka07, 21.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, Quigleika, Agniezka, lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, Frenky_dlouhan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak? - nevšímej si jich, a pořádně se jim zasměj..:)

23.03.2009 16:54:00 | Agniezka

jak to všechno udělat,jak,žít a psát

21.03.2009 19:28:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí