Domov ve smyčkách ručníku

Domov ve smyčkách ručníku

Anotace: Vzdávám se. Všemu a všem. Anděli – ďáble, vem si mě, vem...

Ten frotý pocit domova
děrují moli
slov

A pocitů

A dětské tetování
luštím
déle, než bych měla

Nebo je ten čas akorát

Kdo to rozhodne?

Lepší rozum
nebo lepší srdce?

Nebo čas,
jež zreznul úkoly?

Červíci
hýbají mrtvolou energie,
co neposílí, to zabije...

Proč – koho – co?

Chci sázet macešky a sněženky
Jen štrůdl jablečných vůní

Ptáte se,
proč jsem cítit pepřem?

Možná pro vaši prázdnotu
... ve zlomcích okamžiků
v předmenstruačním syndromu
mého bytí
Autor Levandule, 22.03.2009
Přečteno 270x
Tipy 18
Poslední tipující: ziriant, Holis, vapiti, enigman, Severka, Lucie Teru, NikitaNikaT., labuť, jedam, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohla mě tak moc bodla... až jsem se zamračila...

22.03.2009 11:32:00 | NikitaNikaT.

Mezi ďábly nepatříš... jsi anďelské stvoření a tam je Tvé místo...

22.03.2009 10:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí