Ach, proč...

Ach, proč...

Anotace: ................

Pohupujíc se okvětní
lístky
již dávno skonalé
víly v růžových šatech

bílé tváře zdraví večerní
šál zahalujíc zapomenutou
ulici hříchů
Jen stopy...

pamětní vyryté v kůře
Stárnou

Vzpomínám na dobu
dávnou
kdy jsem se těšila
až kapky z nebe spadnou

Teď jen slaný pláč...

Jsem mizerný to hráč
šeptáš mi magickou písničku
když kráčím...

S životem na líčku..

Ach, růže uvadlá
šaty ti blednou...
Rozevláté srdce

- co jen dál?

Snad poradím se s vědmou..

("Prozraď mi moudrá kůro
stromů, proč lidé netěší se
domů?")

Hm...
Mlčíš pouze

Já skonávám v klamné touze...

...růže nevoní
Autor padající do neznáma, 22.03.2009
Přečteno 358x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Fighting Dreamer, enigman, nrocinu Jednorožec, strašidýlko-střapatý, Kapka, Květka Š., malý lachtánek, Lenullinka, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasne napsane, docela ti rozumim

23.03.2009 06:30:00 | strašidýlko-střapatý

Moc se mi líbí, zaujala, oslovila, je v ní něco, co dobře znám...

22.03.2009 23:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí