Ubrečená

Ubrečená

Anotace: tak jo...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Ubrečená sedím v pokoji pustém.
Ubrečená těžko vidím z okna ven.
Ubrečená, skrytá v závoji slz hustém.
Ubrečená sčítám další den.

Ubrečená lituju, činů jež dělám stále.
Ubrečená si vyčítám, že mu píšu.
Ubrečená tančím na smutečním bále.
Ubrečená sotva slyšitelně dýšu.

Ubrečená chci zastavit slzavou náladu.
Ubrečená vím, že to nezvládám.
Ubrečená vím, že hodiny nepůjdou pozadu.
Ubrečená to do básní zakládám.
Autor Moniska, 24.03.2009
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mounkey, Kristýnka15, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báseň skutečně uplakaná... smutná a bolavá.

09.04.2009 18:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí