Když křídla bolí andělům

Když křídla bolí andělům

Anotace: ...

Když křídla bolí andělům,
když němé je Tvé volání,
pak vnímáš v hříchu touhu svou
a smutek opět přichází.

Když křídla bolí andělům,
když slepé je Tvé hledání,
pak toužíš splynout s černou tmou
a úsměv ztrácíš na tváři.

Nevěří, kdo nepoznal,
to zoufalství všedních dnů,
jak poznat, co už dávno znáš...
jak pomoc unaveným andělům?
Autor Aniba, 25.03.2009
Přečteno 428x
Tipy 13
Poslední tipující: BARBYE, Holis, enigman, Rbb, NikitaNikaT., zena, K.a.Z, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pohladit...křídla...

25.03.2009 19:43:00 | enigman

ST! slůvka mi jsou velmi blízká, rozumím.

25.03.2009 11:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí