strach??

strach??

Anotace: xxx

Děsím se pohledů vašich i svých.
Pohledů upřímných, vyčítavých.
Pohledů vážných, nechápavých.
Pohledů nepřítomných.

Děsím se dne,
kdy na mne spočine
všechna má tíha.
Prosím vás jen,
neřeště můj sen,
který mě stíhá.

Srdce v půlce rozlomené
nevyhlo se úrazu.
Duše - rány nezhojené,
nestačí kus obvazu.

City stále potlačené
při obvyklém výrazu.
Duše křičí: "Utečeme!!",
když tělo stojí na srázu.

Beztak už všechno ztroskotalo,
naděje v slzách se topí.
A i když se srdce mockrát ptalo,
proč do něj osud vrazil kopí,
nikdo neodpověděl...
Autor bird225, 25.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí