Mimo

Mimo

Nevnímám, jak kolem plujou davy,
postávám tam úplně sám.
Přemítám, v dávnejch myšlenkách,
tiše tam umírám.

A srdce mě bolí.
Oči plní mi solí,
a..

Hledám stéblo, jen se přidržet,
života nádech,
květ, ke kterému přivoňet,
jak v dávných snech.

Den za dnem se takhle hroutí,
každá lítost rmoutí,
a každá další chvíle je navíc,
když zhasíná svíc.

Pod deštěm času.

Nevím kde sem,
snad je to jen sen,
jen oči zavřu,
a co hledám rázem najdu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.03.2009
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, bird225, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Kapka, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolave, zajimave...

27.03.2009 21:14:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí