Jsi nic

Jsi nic

Anotace: Svět je zlej... tak se ho vzdej!

Kdykoliv a kdekoliv
Nemá to vliv
Myšlenka tě dobíjí
Myšlenka tě zabíjí
Každý nudný den
Každý živý sen
Cítíš čím dál víc
Že jsi nic

Průlet svojí hlavou
Uděláš právě teď
Nenávidíš se
A bojíš se
Všeho kolem sebe
Nevíš co dělat dál
A cítíš čím dál víc
Že jsi nic.
Autor D.Angel, 17.10.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí