Zase slzy

Zase slzy

Anotace: Člověk se nikdy nepoučí ze svých chyb a nikdy nepozná nikoho tak dobře, jak zná sebe.

Tvář ztrápená žalem
Když tě vidí každý den
City neukazuje
Když s tebou mluví
Když se s tebou směje
U srdce ho hřeje

Přemýšlí nad světem
Proč je zlý
Po tváři mu tečou slzy
Když je smutný
A trápí ho dál
to, čeho se bál

Dveře jsou zavřené
A nemá klíč
Na dveře buší
Zklamání tuší
Slza padá k zemi
A on za ní

Naděje je divná věc
Každý ji má a nemá
Všichni tuší a doufají
Trochu si troufají
Pak nastane zklamání
A zůstanou chladní a sami

Otázka je to
O co tady jde
Přežije to?
A pak znova
Se tak chová
Neví nic.
Autor D.Angel, 17.10.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí