Smutek z vyřazení

Smutek z vyřazení

Anotace: o konci sezony :D

Velmi, velmi mě to sebralo,
když už jasno bylo.
Čtvrtý gól v síti naší,
plány na finále ničí.

Televizi jsem vypnul rychle,
pantofel zahodil a skočil do postele.
Z očí mi začli téct slzy,
ty Vary jsou skutečně drzý.

Mou milovanou Spartu vyřadili,
jako by ani mou lítost necítili.
Ale vždyt o nic nejde,
jen hokej už se letos hrát nebude.

Ted doufám jen v jednu věc,
že i slavie dostane přídělec
a že Vary budou slavit na konec. :) :D :P
Autor Marselus, 29.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký ale asi bych změnila zařazení básně, do srandovních :)

29.03.2009 13:05:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí