Putování

Putování

Bezesná noc procházkou
mezi neutišenými Sakurami
dává mi moc
na okamžik objevovat

Z ničeho nic - Nemilovat
tápat mezi omamnou vůní
neznalých zítřků
Tvář sochy dlaněmi
slepě uhlazovat

bledá růžová tvář
hliněné křivky
uhasínající žár
mizející svatozář

tichý pláč
zalévající květy
Cestou mezi dvěma
Světy

Skládám origami
tisícero přehybů
vzpomínek

bloudím s rozevlátým
suknem
Nočním nebem
bez vypracovaných
náznaků...

S chladným pohledem
bez křídel
které jsou pouze
na příděl

Odlétá barokní andělíček..

Roztékám se
pod teplem
vonných svíček

při písních
květoucích Sakur
nevadí mi...
že nevdechli mi Duši

Srdce mi přesto
jak kastaněty buší
Asi uvěřím v nadějí
Poslední...

Ve chvíli polední
Snivé

Neplačtivé zbytečností...
Autor padající do neznáma, 29.03.2009
Přečteno 238x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, Holis, Talla, zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, enigman, Květka Š., Kapka, NikitaNikaT., Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu kouzelná

01.04.2009 18:33:00 | zlomený a nanicovatý -__-

kouzelne dilko, uplne me pri cteni pohltilo...

30.03.2009 06:35:00 | strašidýlko-střapatý

Nádhreně smutné napsané veršíky... kéž kouzlo lásky a štěstí zasáhne Tě znovu... su ráda, že zlé a chmurné chvilky, jsou za mnou... snad na dlouhou dobu.

29.03.2009 15:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí