Neměl jsi...

Neměl jsi...

Anotace: Někdy si muži až příliš pozdě uvědomí že měli lásku,které si nevážili.

Neměl jsi,jí nechat čekat
Neměl jsi,jí nechat o nocích plakat
Neměl jsi,její rty nechat žíznit
Neměl jsi,její srdce nechat v stínu lží
Neměl jsi,jí duši vzít
Neměl jsi,jí bezútěšně zranit
Neměl jsi,její sílu zpochybnit
Neměl jsi,její objetí opustit
Neměl jsi,jí nosívat růže bílé
Neměl jsi to dělat,když tvé svědomí bylo poskvrněné
Neměl jsi,její důvěru zlomit
Neměl jsi,její slova zneužít
Neměl jsi,její touhu nechat uhořet
Neměl jsi,její lásku uchovávat ve snech
Neměl jsi,mít tolik chladnosti v těle
Neměl jsi,jí zanechat na hranici mezi nebem a peklem
Neměl jsi její úsměv brát
Neměl jsi její život zatracovat
Jediné co jsi měl udělat,
I přes bolest umět vstát,
I přes bolest ze ztráty bojovat,

Naději jí zpátky dát.
Autor Melody Rain, 29.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jajja, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí