Probouzím se

Probouzím se

Anotace: .......

.

...

Rozlepuji oči
do plačtivého rána
Je to jen zdání?
Nebo není radost mi přána
Kdo ví...
Utichající noc
pomalu nás opouští
zrada z noci
jen těžko se - odpouští
Na liánech zavěšenými
mezi hranami
hvězd
nechala jsem se nevinně
nést
Ony však neunesly
mou tíhu
...Tak si padám
Zpět
Kolem luk a strání
kde den se noci brání
Mezi domy z hvězdného prachu
který se nebojí krachu
Před zraky hvězdných očí
které při mém odletu
Kamenné slzy smočí...
Promáčená půda
chytá mě do náručí..
Deštěm ztrácí se
můj otisk Života
v ní...
Procitám
Je tu další den
jenž musel dát
přednost
před mým snem
Posledním

...

.
Autor padající do neznáma, 30.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, jedam, Sýkorka07, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Lenullinka, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera, prostě nádhera.. úplně sem se do toho vžila...prostě nádherná...

01.04.2009 18:44:00 | Sýkorka07

moc hezká báseň, úplně jsem si to představil

01.04.2009 18:30:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Je to hezky napsané, ale pro mne moc smutné.

01.04.2009 14:14:00 | NikitaNikaT.

na začátku...

30.03.2009 10:22:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí