Rozplynem se

Rozplynem se

Anotace: Přemýšlel jsem nad životem a tom, co je po něm, na což mne přivedla zasebevražděná spolužačka..

Vídat lidi,
které už třeba nikdy neuvidíme.
Slyšet hlasy,
třeba ani ty už nikdy neuslyšíme.
Mít své sny,
které jednou přestanou být našimi.
Vše kolem sebe,
třeba ani to jedno mít nebudeme.

I my se rozplyneme,
nikoliv v duši, čase nebo vzduchu,
ale v ohni krematoria.
Autor Mateo007, 30.03.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Jinx..., Dixie Bechert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí