Šikmá..

Šikmá..

Anotace: .. věž

Předevčírem mě honil vakuem.......................
..bezpočet disků, jen zázrakem.....................
....ušel jsem jim, ani nevím jako....................
......nahodil převlek, knír a sako....................
........poznat mě stěží, není divu...................
..........já zmizel jako za odlivu......................
............teď klopit oči není moudré................
..............pořád sleduji nebe modré...............
................trénuji let, snad má to cenu.........
..................nechci ze Země na výměnu........
...................abys věděla - vymejšlím si........
....................mé lži jsou kopií věže z Pisy.....
.....................i kdyby něco na tom bylo........
.......................víc nesnese už tohle dílo......
........................šikmá věž ze všech nejšikmější
..........................je tahle báseň.. a to mě těší!
Autor Petbab, 01.04.2009
Přečteno 267x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Juraj Hrom, vapiti, Simísek, NikitaNikaT., sophia92, LucQa, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na šikmé ploše...?

02.04.2009 22:49:00 | Simísek

Geniální a nebo ne?:-)

01.04.2009 13:25:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí