Tak už je tu konec

Tak už je tu konec

Anotace: o konci smutku a sebevraždě

každý na to někdy myslel
doufal že to skončí
protože v jeho očích vždycky vše končí

k srdci se to nedostane
k mysli se to nedostane
přátelství a co to je
normální otazka neva když ta holka zgebne

ja ted stojim na zabradli
vždyt lidé to taky dělaj
někdy je sundaj jindy skočí
a v těch nejkrásnějších očích jednou vše skončí

proč né ted
proč né tady
proč všichni vidí na mě jen mé vady

proč nedokáží pochopit že bych taky chtěla žít
a každej večer jen tak bezůhoně snít
proč nedokáží pochopit že chci mít lásku
proč ste mi nikdy neřekli že jsem vaše všechno



stojím tady podemnou je svět
mužu to skončit tady ted hned

tak proč za mnou stojí lidi proč říkaj at to nedelam
proč se o mě najednou zajimaj
a pak najednou zjistím
že život byl jen sen
a to všechno co se stalo byla jen zla pohadka
Autor kávěnka, 01.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové jsou konce

01.04.2009 15:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

Život je kamarádko boj,
tak hned neházej všechno za hlavu
a neříkej ahoj!

01.04.2009 14:01:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí