Slečna Bára

Slečna Bára

Anotace: já a zvadlé růže

Slečno Báro
ukažte mi
svoje korálkové límečky
kouzlíte mi úsměvy
rty se chvějí, já nápady již další
nemám
slečno Báro zhasněte
mně chce se sladce usínat
prádlo v šuplíku je složené
oka mhouřím do tmy
voníte po šalvěji a rty máte sevřené
vaše holá lýtka studí mne do
obnažené plece
Vaše líce, odrážejíce od stolní lampy
svítí po celém pokoji
pokoji z růže posbírané dneska ráno
vašimi i mými
dlaněmi
Slečno Báro dobrou noc, já užít si vás
musím ještě
zítra ráno, ach to ráno, rozlepím řasy a vy
už tady nebudete
po vašem těle zbudou jen
načernale rudé, zvadlé lístky růží, z našeho záhonku posbírané
Autor bape, 01.04.2009
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí