Nevadí

Nevadí

Anotace: prostě stará, pohřební...

v závěti mi píše, že nemám právo
na jeho úsměv ležící na dně jámy
bolí to
souložila jsem s ním neboť jsem chtěla
aby mi patřil
ten úsměv
zachvívá se višeň v odporně páchnoucím větru
zrak mi padá na ptáka
přelétavého nad ní
nevadí
soumrak padá na nás dva
pod tou višní
krájená pohádka z trní
bolí
v zátylku cítím chvění
to možná už přišla ta chvíle
pro moje nářky
to už mi, opravdu, nevadí
Autor bape, 01.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí