Nikdy spolu

Nikdy spolu

Anotace: Peklo je tak daleko od ráje...

Mezi mnou a tebou
je teď propast téměř bezedná
nohy mě tu zebou
a i pálí jak ze sopky dna

Můžeme se přiblížit
jen na okamžik kousek blíž
Nechci ti však ublížit
a ruku dávám zvolna níž

Když ten večer šel jsi ven
já sotva mohla tušit
že to není jen zlý sen
z toho bys mě mohl rušit.

Sníh je těžký a každá vločka
tuhle zátěž zvyšuje
Zatím co má malá ručka
na okno si maluje.

Ty se snažíš nadechnou
a sníh ti tlačí na srdce
v té chvílis mohl pohlédnout
do očí přímo smrtce.

Moje srdce nevydrží
tu dobu, dlouhé odloučení
jed tělo vážně nevzpruží
zpátky žádná cesta není.

Nechce se mi býti sama
smrt má stinnou stránku
ale tahle druhá strana
nemá příchuť spánku

Nebe je tak vzdálené
od pekla, kam jsem upadla
sebevražda není to pravé
ta myšlenka mě nenapadla.

Chci se teď dotknou
aspoň na chvíli být s tebou
nás dva k sobě semknout
nebýt tu sama s sebou

Je to peklo,je to ráj
(dvě cesty s různým koncem)
mezi nimi propast maj
(neměla jsem být pitomcem)
Autor Sylvanas, 02.04.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to špatné, ale něco tomu chybí... ale to se dá napravit časem:-)

15.11.2009 19:36:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí