Bez citů

Bez citů

Temný jak hrob
je tón ve Tvém hlase.

Černá i radost ve Tvé kráse...

I když vcházím hloub
než ty vcházíš hlouběji,
i přesto jsem,
jsem já ztracený...

V ozvěnách vzpomínek,
delší je utrpení,
což zvláštní má účinek,
na Tvého srdce lpění...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristýnka15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí