Je to jen náhoda...(?)

Je to jen náhoda...(?)

Anotace: ...

...když ztrácí se naděje,
ztrácí se i víra,
...v životě zůstane
hluboká díra,
...prý je to náhoda,
prý se to stává,
...že ten kdo je nahoře,
těm dolů jen mává...

...když rybka v síti uvízne,
tak druhý se jen dívá,
...když dětské vzpomínky,
jak slzy z tváře smýváš,
...jít proti času,
jen vrásky přináší,
...a bolavé rány,
Ti stále pak krvácí...
Autor Aniba, 03.04.2009
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: ona, NikitaNikaT., enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Bolavé dílko, kus pravdy v sobě má a není třeba procházet mezi řádky...

04.04.2009 15:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí