Bez názvu...

Bez názvu...

Anotace: Moc na básničky nejsem... Tohle byl náhlý popud po další "vřelé" návštěvě mého otce:(

Říkal si, že mi závidíš…
Závidíš můj svět...
Koukni se a uvidíš,
že není co závidět…

Proč mi stále dokola opakuje,
stejně jako včera, dnes i prve,
jaké mám vlastně v životě strašné štěstí?
Ale můj život rovná se smutnému dešti…
A slzy mraků jsou kapky krve…
Prolévané ve chvilkách beznaděje…

Kapky temně rudé krve
prolévané ve zlosti…
Ve zlosti nebo pro osvobození?
Pro zbavení se bolesti…
Bolesti srdce co v něm zní?
A znět dlouho nepřestane…

Srdce plné bolesti…
Hlava plná smutku…
V ruce znak blbosti,
stříbrnou ostrou hračku…

Výkřiky psané do kůže,
Inkoustem?- Krví…
A ten kdo za ně může,
To stále ještě neví…

Říkala to stokrát…
Stále mu to ještě opakuje…
On jí ale neslyší…
A stále v týrání přitvrzuje…

Ještě mi ho závidíš,
Ten můj „krásný“ život?
Nebo to stále nevidíš?

Nevidíš…
Autor Tezia Raven, 04.04.2009
Přečteno 420x
Tipy 22
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Rootness, susana načeva, Sýkorka07, BARBYE, light.angel, Woski, Holis, jjaannee, no.signal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, i když smutná... Snad zase jednou bude líp.. ST

14.08.2009 18:28:00 | Sýkorka07

Druhým je těžké někdy porozumět, i když se sebevíc o to snažíme..

22.07.2009 10:07:00 | BARBYE

nekdy je to tezky mno...

04.04.2009 22:49:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí