Smíš

Smíš

Anotace: opět celkem depresivní ale to jsem celá já

Seděla dívka v koutě a plakala
Tiše tam byla a vzlykala
Někdoji ublížil, bylo to znát
Musela se asi hodně bát
Lekla se každého pohybu
Někdo zneužil jejího slibu?
"smím si přisednout?" přistoupila jsem blíž
Přikývla, místo slova smíš
Viděla jsem, že se mě nebojí
Že o mou přítomnost stojí
Na tváři modřiny měla
Celičká se chvěla
Po chvíli povídání se mi svěřila
Bylo znát, že mi hodně věřila
Řekla mi, jak si jí ublížil
Jako děvku ji ponížil
Ne, pro sebe si to nenechám
Průchod spravedlnosti dám
A ty pudeš sedět, HAJZLE!!!
Autor Kačííí, 06.04.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: váhy, Kapka, Mademoiselle Drea, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za obsah ;) chtělo by to trošku vylepšit realizaci, ale myšlenka pěkná.

06.04.2009 14:40:00 | Mademoiselle Drea

ST! je za obsah, ne jistou bolest, kterou cítím... je to hodně hluboké.

06.04.2009 14:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí