Tam

Tam

Tam na paloučku u lesa se stromy spolu objímají,
v lehkosti jim vlastní spolu větve prolínají.

Tam ptáci své písně do větru skládají,
a nad prvními květy čmeláci hbitě poletují.

Tam v těch místech prokletá duše snaží se najít svůj klid,
ta ukrytá ve stínech, co odmítá tak žít.

Marně čeká na vysvobození,
nenachází spasení,
čekání, čekání, čekání.

Na blankytném nebi oblak není,
svět se dál životem honosí.

A já tam dál dlaždím cestu svou,
nesmyslné dlouhou, nevěřícně bolavou.

Já nevidím na jinou.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, dream in emptiness, lucajda89, Kapka, jedam, Kubino 2, WAYWARD, padající do neznáma, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač smutná, přec působivá...*:)

12.05.2011 17:26:00 | PIPSQUEAK

='(

08.04.2009 05:09:00 | dream in emptiness

víš...někde jsem četla jednu větu:

Zbavte se svých očekávání - a zbavíte se svých zklamání...

Takže...nic od nikoho a on ničeho nečekat...chápeš?

06.04.2009 17:17:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí