Bledule

Bledule

Anotace: ..........

Začínáš cestovat
náhle - bez výčitek.
Čas povyražení,
nic Ti nebrání,
snad jen...
skryté citů povstání,
které Tě beztak
- míjí,
když cestuješ
po mé šíji
dotekem ledovým,
s úmyslem medovým,
že z peří bude sníh
a ze sněhu sněhulák
protestů
za již dávno mrtvou
nevěstu...
O které nikdys´
neměl zdání,
nýbrž v srdci jsi měl
jiné přání.
A teď - za klekání,
činíš pokání nad
minulostí,
jen tak, z neřesti,
že nemáš nárok na lásku,
když v dlani svíráš
pár omletých oblázků...

/jež spolu jsme sbírali
a tak jsme se shledali
a v tušení denního mučení
jeden na druhého mysl upíral
přitom však před zažehnutím
vrátka zavíral - marně/

Teď však klečím tu ve vším
provinění, že pomoci už Ti není
od našeho odloučení...

Zkanula slza - krvavá...
"Miluji Tě, má nevěsto Bledavá!"

...Jež uvadla jsi dřív,
než stačil jsem poznamenat
si vzorec na Tvou spanilost
a vůni...

A vůbec, spatřit Tvoji tvář.
Autor padající do neznáma, 09.04.2009
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, enigman, zlomený a nanicovatý -__-, lucajda89, Lenullinka, brooklyn, labuť, Mbonita, Petbab, Verena, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí