Návrat a stesk

Návrat a stesk

Anotace: Zase něco smutného,i když snad ne tolik...

Co je to stesk...
Hrst bílých korálků
rozházená v trávě mizivých okamžiků,
krůpěj rosy, která skanula po stéble trávy,
obláček usazený na srdci
stačí jen fouknout a rozplyne se.

Někdy bolí jak zlomená křídla,
svírá, tísní, dusí, leptá sliznici duše,
i to je stesk.

Co je to návrat...
Otevřené dveře na konci dlouhé chodby.
Ptačí zpěv ve křoví
u rybníka za šera.
Návrat je úsměv lotosu,
radostný tanec delfínů,
návrat je známá melodie.

Ajakýkoliv návrat je lepší,
než návrat ke stesku,
raději projít tisíce cest,
než spolknout jedinou slzu.
Autor TAORA3, 09.04.2009
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Markéta Hl., labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné... ST!

23.04.2009 04:33:00 | Kapka

ten smutek je citit,ale zajímavé,dojímavé

21.04.2009 06:53:00 | Radek.oslov.Šafárik

Hezky jsem si početla, ač nádech, obsah smutný, prostě je to tak někdy tak... ST!

20.04.2009 21:39:00 | NikitaNikaT.

vážně pěkná

10.04.2009 11:40:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí