Nemůžu...už ne..

Nemůžu...už ne..

Anotace: anotace není důležitá...

Ze srdce střepy,
žádné lepidlo neslepí...
Nikdy nebude jako předtím,
není to jako zamést smetí..
Štěstí kolem letí...
jeden výstřel..
a už nepřiletí...

Pohled na tebe srdce ještě víc štěpí...
slzy hrnou se do očí..
Myslíš si, že pár slovy se všechno otočí..
Pohlazení po rameni..
vlastně vůbec nic není..
Ale dál rve mou duši..
oči už ztěží vítr osuší..

Lámat mi křídla...
po nich jen šlapat..
poslední zbytky dechu lapat...
ač možná nechtěl jsi...
Sedím a do ohně koukám..
sama pro sebe si broukám
"If you'll be my star.."
prázdné ruce mám...
bolest smést nezvládám...

Vlasy slepené slzamy...
končí další noc..
která naděje vzala mi..
Autor Dev_LATea_princess, 10.04.2009
Přečteno 330x
Tipy 19
Poslední tipující: wigi.sama, januve, Duhová, kikis, Flame Crow, jedam, strašidýlko-střapatý, Sýkorka07, Mounkey, Gabi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané.. Jak to cítíš, tak to i krásně vylíčíš..

05.08.2009 17:30:00 | wigi.sama

moc krásná =)

05.05.2009 21:56:00 | Duhová

nesmutni... ver v to co prijde...ver v lepsi dny...

12.04.2009 21:53:00 | strašidýlko-střapatý

...Tak takhle přesně se cítím já...Je to těžký, ale musíme bojovat!Nic jiného nám totiž nezbývá...Přeji ať to jde rychle a co nejméně bolestně...

11.04.2009 11:31:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí