Modrý přítel

Modrý přítel

...
Skrývala úsměv pod křídly motýla,
létala mezi stíny vzpomínek,
najednou však procitla..
Motýl náhle v zkamenělého
se proměnil
Ohňostrojem emocí kolemjdoucí
odměnil
V odlesku slunečních paprsků
zanechal modrou skvrnu
Z poházených písmen naděje
že úsměv nic nestojí
a Srdíčku prospěje
každému
V plápolajícím svitu
svíček na pohřbu
...Svého já
Přikrývám úsměv
perutěmi z lístků
čajových.
A doufám...
že procitnu dřív,
než bude můj okřídlený
přítel smutku
Živ..
...

Však nestalo se,
neopustil mne
a zůstal věrný.

tak aspoň někdo..........

Děkuji, motýli Literáku!

Už není můj den tak černý...
Autor padající do neznáma, 12.04.2009
Přečteno 352x
Tipy 39
Poslední tipující: Mannon, Polik, PPetrushka, Isquieasuus, batůžek na motorku, Holis, Dedillope, Kapka, Bíša, zlomený a nanicovatý -__-, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ty jsi nádherný modrý motýlek :o)

20.05.2009 20:21:00 | PPetrushka

Naprosto souhlasím! :) Liter je hrozně fajn stránka! ;)

12.04.2009 21:58:00 | Anne Leyyd

To se ví...Modrá je dobrá.A modrá Literu je moc dobrá.

12.04.2009 17:23:00 | Květka Š.

mno jo, liter nikdy nezradi...

12.04.2009 16:47:00 | strašidýlko-střapatý

Nemám slov, kouzelné, úžasné ! ST!

12.04.2009 15:51:00 | Teereezkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí