Král

Král

Anotace: Já jsem hlas v jeho hlavě, já jsem démon co našeptává řešení....

Tmavý v lese kout nabízí ti náruč svou a vítá tě vlažným políbením větru.Lesní vůně pohladila tvou tvář.

Zde je to místo pravé, co ti jest osudem souzeno.Jen ty a chladná dívka tvá, jenž v hrudi tvé má své místo.Vaše spojení znamená konec všeho.

Dojat tím vším na kolena padáš, v slzách ke své dýce tiše promlouváš, jak by jsi odpuštění žádal.

Ten kus kovu je teď přítel i milenka tvá ,co sejme z duše žal. Už není cesty zpět, do dlaně jsi ji vzal.

Teď je ta pravá chvíle.Udělej to. Teď!

Smrt tu zpívá do ticha a mech má barvu karmínu. Snad tvá duše najde klidu, když ted jsi válku vzdal.Tvůj lid, nedočká se míru, byl jsi přece jejich král.
Autor Etriem, 12.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí