...

...

Anotace: O lidech, co mě obklopují. Nechápu...

Serou mě lidi, co mají kecy
do života, o kterém nic nevědí.
Pořád vám cpou miliony věcí,
přitom vlastně ani nevidí -
vaši pravou tvář.
Vždyť jste jenom pouhý samotář.

Vůbec vás neznají,
neví, jak žijete,
a přesto stále radí.
Pláčete potají,
slzy své kryjete.
Tak to už prostě chodí.

Jste trochu jiní,
víte však přesně,
jak a proč se to stalo.
To vy jste vinní,
za to, co dávno a právě ztroskotalo.

Radí vám, ptají se, nadávají,
a přitom ani nevšimnou si,
že vaše sny se rozpadají
a duše pomalu odchází si.

Klopíte zrak,
tišíte hlas,
nemůžete stále připustit,
že z vás je vrak
a je to tu zas
ta touha tenhle svět opustit.

Marně se snažíte pochopit,
jak se někdo může utopit -
ve vlastních slzách.
Vždyť jste to vy,
kdo není pochopen
a tápe v nekonečných mlhách!
Autor bird225, 14.04.2009
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: FinePartita, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsané, jen na to první slovo bych neměla odvahu,
jsem tichá a klidná jak myška,
tak na to nemám povahu :)

15.04.2009 15:40:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí