Močí krev

Močí krev

Anotace: ...

Odlétla krajina
odlétla noc
odlétla koruna
odlétla moc
tři světla na straně
v temném větví
život to lživý a ošemetný

Odlétla komika
odlétla slast
vzala úsměvy
vzala nám chlast
tři vlaky na slepé koleji
kdo je výš a kdo je doleji?

odlétli do světa zrcadel
náraz do ledových svodidel
nářek a pláč a temné oči
a u stromu chlapi proud krve močí...
Autor Muta cum liquida, 15.04.2009
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Cristinne, fiXXXer, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí