Treason

Treason

Anotace: Tato báseń je mé první dílo zde.

Treason – Zrada

Přijď Ty,
anděli, jež slyšíš vše.
„Slyšíš, co cítím?“
Slyšíš mou bolest,
nasloucháš mým
pocitům bolestivým.
Smutek, bolest a otupělost,
to mnou proudí
v tuto chvíli.

V tuto chvíli,
kdy bezmocná,
nadevše právě,
cítím se.
Otupělost šílená,
zmocní se mě,
tajemná.
„Nasloucháš mi,
avšak neodpovídáš.“

Chtěla bych slyšet,
ta slova jak šelest,
znějící.
Slova útěchy,
že vše bude
v pořádku.
Slova, jež smyjí,
ten pocit vinny
a bolesti.

Jenže ta zrada,
bolí.
Jindy bolela by,
více.
Jindy.
Nechci už to zažíti.
Proto anděli mě vysliš,
prosím.
Bolest k neunesení,
to jest.
Autor lenkaper, 15.04.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí