Jak dlouho?

Jak dlouho?

Anotace: To tak může jít dál?

Vidíš se létat v obrazech zbytečnosti,
ta černá křídla chycena v železné pasti,
hledáš kousek souznění,
a v tom podivném opojení.

Falešném jak tvá vysněná představa světa.

Tam v modravém blankytu kde měsíc se ve vodách odráží,
kde trávy voní a ptáci nad hlavami krouží.
V objetí dva milenci leží.

Tam na sny se věří,
a spolu doufají,
jen láskou hoří,
nikdy se nezradí.

Ach..
Vdechni mi života,
než pohltí mě opar smrti,
řekni že sen se mi smí splnit,
nic není horší než má prázdnota,
jak dlouho se můžu bolestí plnit?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 16.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, BARBYE, lucajda89, shakespeares, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač dojemná, přesto působivá...*:)

12.05.2011 17:36:00 | PIPSQUEAK

jak dlouho se může člověk plnit bolestí?
tak dlouho jak bude sám chtít...

16.04.2009 14:32:00 | shakespeares

krasne dilko...ale tak bolave

16.04.2009 07:08:00 | strašidýlko-střapatý

ne nemůžeš!!!!=(

16.04.2009 06:07:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí