Tajemný

Tajemný

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=9Xbz98dVISw

Je tma a srdce se mi svírá,
vedle mě sedí on a slzy mi utírá.
Kdo je ten on? Můj jediný přítel.
Zajímá tě kdo je ten tajemný ctitel?
Lidé ho nazývají smutkem či strachem,
někdo také Bohem.
On jediný tu stále je a nikdy neodejde,
bez něj to totiž nejde.
On je mou součástí,
lidem se za mě mstí.
V koutku na zemi sedím,
skrze něho nepřítomně hledím.
Bolest mě svírá čím dál víc,
mám chuť netrápit se již víc.
Stačí pouze jediný tah žiletkou,
byla bych už jen hadrovou panenkou.
Nejsem ale žádný sráč,
proto mi zbude jen ten pláč.
On mě nikdy neopustí,
Navždy bude mou součástí!
Autor Gabruša, 16.04.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí