Nechtěný host v roušce smrti

Nechtěný host v roušce smrti

Anotace: ... nevim co mam psát, to po mě nechtějte...

Oči rudé,
v nichž smutek pálí.
Vzpomínky chudé,
ostré jak skály.

Stěstí těší,
smutek bere.
Smrt to vyřeší,
ale ta myšlenka mě sere.

Nechci je tu nechat,
né nechci, fakt ne.
Ale mám kam spěchat -
život hasne.

Pálí tak moc,
rána solí posypaná.
Srdce říká "Skoč,
než přijde další rána"

Srdce říká " Vzdej to,
už toho bylo dost!"
Mysl ale na to,
"Smrt je jen host!
Nezvaný a nečekáný,
vloupe se ti do duše.
Radost v ní zatemní
a to kousek po kuse.

Nevím co mám dělat,
jak rozhodnout se jen.
Tolik chci se teď probudit,
aby byl to jen sen.

Chci ukončit to dilema,
pro všechni jen dobře.
Já ublížit bych nechtěla,
ale každý jednou umře...
Autor Sýkorka07, 17.04.2009
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Holis, Lady Ewrry, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už ti za tvé smutničky
dávat tipy nebudu,
napiš lepší básničky,
vyžeň z hlavy obludu!

17.04.2009 17:20:00 | nejsembásník

jednou umres...ale ted jeste ne

17.04.2009 17:05:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí