Čas umřít

Čas umřít

Anotace: nemám ráda tyhle stavy

Cejtit se tak jednou,
tak děsně moc super.
Že bych si řekla :
Tak a teď je čas umřít,
už jsem poznala co jsem měla.
Buď ať chvíle trvá navěky,
nebo je smrtí zastavena.
Umřít takhle jednou,
v rukou důkaz lásky.
Měsíc by svítil na cestu
a ty bys umřel taky.
Možná tohle nepochopíš.
Oči nikdy nezavřeš.
Místo mezi nebem a zemí,
navěkdy dole zůstaneš
Autor urcite.me.neznas, 17.04.2009
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: micátko, Grungerr, zlomený a nanicovatý -__-, Sleepwalker, zlomeny srdce, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja určitě chápu a tyhle chvíle ne že nemam rada ale z hloubky duše nanávidím...

21.05.2009 21:05:00 | micátko

asi chápu..

17.04.2009 22:27:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí