Chaos

Chaos

Anotace: ................

Je to chaos
v cirkuse
nerozumím tobě
žádné příště už nebude

bez milování
do smrti
šašku vesel se
společnost si to žádá

teepee je mi to vzdálené
kde je zdraví rozum

čekám ve frontě
kde jen do prázdna hledím
nic necítím

pojď do deště
spolu
tančit nazí budeme
v divočině
tygři se porvou
o naše srdce

drápy v měsíčním světle
si zatančí

vyletí mé srdce
jak kosmická loď
do vesmíru

džungle mě vítá
kostelem zní modlitba
pořádek a klid
víra v jednoho boha

chaos

umřu pro tebe
jsem šašek
který hraje roli
v loutkovém divadle

ale on nemá srdce
já?
pro tebe umřu

balonky prásknou
jen jsem šašek
který umírá
nekrolog zbývá vytisknout
speciální číslo pro noviny.
Autor Vlk v rouše, 18.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, lucajda89, NikitaNikaT., labuť, Bíša, enigman, Princezna.Smutněnka, Lenullinka, dream in emptiness, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané, dobrý obsah, leč smutný... pravdivý.

19.04.2009 14:01:00 | NikitaNikaT.

..pěkné dílko..:-)

18.04.2009 09:09:00 | Tacca

Ta se ti povedla bajecne!

18.04.2009 09:06:00 | Dota Slunská

ST! moc hezky jsou slůvka složená...

18.04.2009 08:45:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí