Sama

Sama

Anotace: Básnička.. o tom, jaké to je, když vás někdo opustí..

Sedí sama v rohu pokoje
V tmavé místnosti
Bez nikoho

Sedí sama v rohu pokoje
Po tvářích jí kanou slzy
Velké jako pingpongové míčky

Sedí tam, přemýšlí
Hlavou se jí honí spousta myšlenek
A vzpomínek

Sedí sama
Chce někoho vedle sebe
Ten někdo ale nikdy nepřijde

Unavena životem
Zklamána láskou
Překvapena lidmi

Sedí sama v rohu pokoje
Každý tichý zvuk
Se stává ohlušujícím

Kouká před sebe
Snaží se najít něco
Nějakou záminku

Sedí sama v rohu pokoje
Vnímá tmu
Vnímá city

Sedí sama a přemýšlí
Jak skončit to utrpení
Stačí pár vteřin

Sama v rohu pokoje
Sama se svým životem
Se sebou
A pak
Už jen zcela bez sebe
Autor anetka.cz, 18.04.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

samota v davu co tě maj rádi
jedem úsměv nenahradí - je to stav mysli, ne nevyléčitelná nemoc.

06.03.2010 13:05:00 | Elisha

zajímavé pocity,malé dramo

17.05.2009 17:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí