Začátek i konec....

Začátek i konec....

Anotace: pro kluka, kterého mám moc ráda....

Tohle už se nedá snášet,
na obláčku se tu vznášet.
Zkrátka nevím už jak dál,
chci aby si tohle znal.
Mám tě ráda, teď to víš,
zkrátka to už nezměníš.
Už když jsem tě viděla,
láska se mě chopila.
Nevím prostě co mám napsat,
to se slovy nedá popsat.
Pro mě jsi jak půlka světa,
jako bych tě znala léta.
Jsi pro mě jak den i noc,
teď však křičím o pomoc.
Mám pořád zlé tušení,
cítím srdce bušení.
Nůž do srdce vrývá se mi,
žádný strach už nikde není.
V sobě cítím věčný klid,
život ve mě navždy ztich!
Autor Kairoyi, 20.04.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsanééé

20.04.2009 16:29:00 | Aluna

Lasko moc krsna basnička a fakt moc smutna mam te fakt rada,a a davam ti ST

20.04.2009 16:29:00 | Lady_Mucik01

Lasko moc krsna basnička a fakt moc smutna mam te fakt rada,a a davam ti ST

20.04.2009 16:29:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí