Slzy

Slzy

Anotace: každy ich pozná...

Slzy dažďa,

bielych kvetov,

slzy krvi,

krutých rán,

v spiacom srdci

ukrývam...

Slzy dážďa, suchých dní,
svetlo hasia v utrpení.
Hlasy spomienok, krásnych snov,
žijúci plamienok krehkých slov,

potápam v tichom speve,

vlastných omylov...

Slzy krvi, šípom v živom hneve,
trápia v bolesti, dušu v prázdnom tele...

Slzy svetla, nárek čiernych dní,
po návrate túžia, na miesto,

kde vietor spí...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.04.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí