Naposledy

Naposledy

Je ráno, ze sna vytržení,
marně hledám slova,
inspirace pro mě není,
jen dokola se točí, hlava.

V další svítání jsem nechtěně procitl,
tvou postavu jsem ve snech zahlédl.

Na prázdné cestě,
úplně sama,
v šedivym městě,
šla jsi tam a...

V očích tvých se smutek odrážel,
a smíření se jimi lesklo,
a já v tu chvíli zase chtěl,
aby mi srdce třesklo.

Nebo abych směl zas tvým být,
kéž víš, že snil jsem, pro tebe žít.

Každý sen však jednou končí,
lidé přichází i se loučí,
a před smrtí je prý každý sám,
do jejích sítí se zamotám.

Naposledy
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.04.2009
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Emira, padající do neznáma, strašidýlko-střapatý, shakespeares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) St

26.04.2009 12:51:00 | Emira

doufám, že ta síť, do které jsi se zapletl se brzy protrhne...

25.04.2009 21:35:00 | padající do neznáma

občas se každý zamotáme do nějaké té sítě...

25.04.2009 13:36:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí