Smuteční stav

Smuteční stav

Anotace: Když nemáte svůj den

Počasí krásné venku se značí,
však přece jen někdo se mračí.

Co si to proboha jenom namlouvám,
že přijdeš a řekneš : Já se omlouvám ?

Srdce mi drásáš jako každý den,
chci se vzbudit, zjistit že to byl jen sen.

Myšlenka na smrt se mi honí hlavou,
rybky si někde v potoce plavou.

Proč jsem jen nemohla svůj den mít?
Proč jsem s tebou musela chtít být?

Jen další zklamání mi to zas přineslo,
a moje naděje hodně daleko to odneslo.

Už nemám sílu na další snažení,
když se dočkám jen tvého maření.

Už ani nevím jestli mně máš rád,
i když jsem se tě ptal tolikrát.

Nechci zase čekat, a počítat hodiny,
kdy se zjevíš ty, ty můj jediný...

Ten, kterého miluji celým srdcem svým,
však jestli ty mne... se asi nikdy nedozvím...
Autor Neilinka, 25.04.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Kristýnka15, padající do neznáma, zlomený a nanicovatý -__-, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná....znám tuhle situaci....=( :)

26.04.2009 21:49:00 | Kristýnka15

smutná, bolavá...ale překrásná

25.04.2009 21:32:00 | padající do neznáma

Krásná... hlavně konec... úžasnej

25.04.2009 17:11:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí