Osudná spomienka

Osudná spomienka

Hľa za šera pred príchodom večera.
Vychádza z voňe chladu melanchólia...
Poznáš ten pocit?
Sťa kvapka ľadová padá na srdce žeravé,
či vidíš tam úkryt?
Kde duša skrčene tlačí sa v kúte?
Či pomôže jedine útek?
Z vône zloby, utrpenia a úzkosti?
Čo vykonalo by tvoje srdce?
Keby malo byť bleskami ušliapané?
Mne pomôže jediné...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 27.04.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí