Zranená orchidea

Zranená orchidea

Ako ostrý plameň konca žitia,
umiera moja duša a ostáva živá.
Ako puklina v tenkom ľade,
moje srdce vzplanie,
zranené a nedotknuté,
spálené, nepremenené...

Čo cíti čierna orchidea,
keď hviezdy halia tmou svoj jas,
kam kráča temná melódia,
keď hniezdi v rukách srdca hlas...
Pred dotykom slz nik neutečie,
pred hlasom srdca...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 27.04.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí