Prázdno

Prázdno

Anotace: divím se, že jsem ještě něco napsal

Hladím samotový listí,
snažím se najít cestu svou,
tam v korunách stromů,
tisíc střípků letí mi hlavou.

Zamotán v závojích vlastního chladu,
čím dál tím větší prázdnoty,
upadám, jen otázky další kladu,
vzpomínky, já a ty.

Květy nevoní,
hudba nezní,
hvězdy nesvítí,
a srdce není.

Ne svět se nezměnil,
to jenom já,
sny jsem zatratil,
naděje má..

Prázdnota nesmírná,
je nejhorší tmel,
s ní je vše marný,
jen další žel.

Cítíš to prázdno?
Jde něco cítit?
Když upadneš na dno,
proč se vzchopit?

Když všechno je prázdný.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lenullinka, Isquieasuus, lucajda89, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud si na dně, tak máš možnost se odrazit

16.05.2009 00:16:00 | Lenullinka

souhlasím, hlavně když už jsi na tom dně pořád dokola..

28.04.2009 18:20:00 | dream in emptiness

nic není tak prázdný jak se na první pohled zdá...

28.04.2009 15:24:00 | strašidýlko-střapatý

...stromová...zvednout se a začít jiným smysl plnit, ono se to stokrát vrátí, život se nám rychle krátí...ST

28.04.2009 11:36:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí